Voorstelling Vannacht naar dagVoorstelling met ontbijt “Vannacht naar dag”

 

Op zaterdag 7 Maart komt de prachtige voorstelling “Vannacht naar Dag” naar de Duitse Oorlogsbegraafplaats in Ysselsteyn. Een muzikale vertelling over oorlog en vrede van zangeres en actrice Quirine Melssen. De performance begint een uur voordat de zon opkomt en speelt zich grotendeels af in het schemergebied tussen nacht en dag.

 

De oorlog kent vele verhalen. Quirine Melssen vertelt er enkele zoals de geschiedenis van haar moeder bij de slag om Arnhem, van Montgomery en het leger, van het Joodse kind dat gered wordt, van de Duitse beul en zijn kleinkind en van de Italiaanse partizaan die afscheid moet nemen van zijn geliefde. Indringende ervaringen van gewone mensen.

 

De vertellingen zijn vervlochten met liederen. De verhalen trekken een parallel tussen heden en verleden. Ze laten ons de onschatbare waarde van onze verworven vrede en vrijheid beseffen. Wat kunnen we leren van het verleden en welke keuzes maken we nu?

 

Een gevoelige voorstelling over de transformatie van donker naar licht waarbij we tijdens het ontbijt onze

verhalen en gedachten gaan delen. Meer informatie over deze voorstelling (promo, recensies, foto's) vind u op www.vannachtnaardag.nl

 

We ontvangen alle vroege vogels vanaf 6 uur in de ochtend waarna de performance om 06.12 uur, exact een uur voor zonsopkomst, aan zal vangen.

 

De entree bedraagt €10,- per persoon. Met deze prijs betaalt u voor de voorstelling en het volledig verzorgd ontbijt met broodjes met zoet en hartig beleg en koffie en thee.

 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan kaarten via info@joc-ysselsteyn.com. Wacht niet te lang want er is slechts een beperkte capaciteit.